Wie zijn we | RED POPPY
Welkom bij Red Poppy - let's have a coffee
Ik heb dit bericht gelezen
MEET US

Wie zijn we

Lies en Delphine aan bureau

Hoe zijn we begonnen?

Met 13 jaar ervaring als recruiter en acquistion specialist op zak bundelde Lies in 2022 de krachten met Delphine om hun eigen selectiekantoor op te richten: Red Poppy.

Een klaproos of ‘poppy’ is een bloem die rijkelijk bloeit, ook op de meest ondenkbare plaatsen, net zoals kandidaten zich kunnen ontpoppen in jobs die ze nooit voor mogelijk achtten. Onze naam is ook een knipoog naar het bloeiende ondernemerschap in Vlaanderen, dat wij met alle plezier helpen groeien.

Red Poppy blinkt uit in de persoonlijke en kwalitatieve aanpak van werving en selectie, zowel voor de onderneming als voor de sollicitant. Ons doel is om de talenten en sterktes van kandidaten te matchen met de juiste popping professional opportunities. Zo laten we kandidaten en bedrijven in West- en Oost-Vlaanderen bloeien en zorgen we voor een prachtige professionele toekomst.

Onze focus WS

Onze kernwaarden

Red Poppy gaat voluit voor kwaliteit in aanpak, dienstverlening en opvolging om het verschil te maken. Door onze hands-on benadering, diepgaande screenings, referentiechecks, expertise en knowhow, fungeren wij als ambassadeur en betrouwbare partner in het volledige wervingsproces.

Vol gedrevenheid en passie zoeken we een optimale match op alle niveaus tussen kandidaat en vacature, en omgekeerd. Ook na de aanwerving hechten wij veel waarde aan blijvend contact en begeleiding om voldoende ondersteuning te bieden aan zowel de werkgever als de werknemer.

Samen gaan we voor een popping future!

  • Personal approach van elke kandidaat en onderneming.
  • Kwaliteit doorheen onze volledige dienstverlening.
  • Kennis en expertise zijn essentieel en de helft van het werk.
  • Passie voor de job.
  • Zorg en aandacht voor de verwachtingen van alle partijen
Werken bij Red Poppy

Meet the team

Lies Therssen

Lies Therssen

Zaakvoerder | Talent Expert executive en sales
Nova Wychuyse

Nova Wychuyse

Office Manager | Talent Expert Marketing
Marjolein Ovaere

Marjolein Ovaere

Talent Expert
Delphine Decock

Delphine Decock

Zaakvoerder | Finance & Administration

Tevreden werkgevers en werknemers

Na mijn profiel openbaar te zetten, werd ik onmiddellijk gecontacteerd door Lies van Red Poppy. Na een zeer aangenaam gesprek kwam Lies al met verschillende ideeën in vacatures om mij kandidaat te stellen die goed passen bij mijn profiel. Het bleef niet enkel bij het vinden van de juiste vacatures, maar ook een super goede opvolging. Er werd altijd gevraagd hoe het ging en hoe je je er bij voelde. Je kan 100% eerlijk zijn en als iets niet goed was, dan werd je er ook niet verder in gepuched. We bouwden in een zeer korte tijd een zeer goede relatie van vertrouwen op. Dit was ook een duidelijk geval bij de HR van alle bedrijven waar ik op gesprek ging, iedereen kende Lies op dezelfde en aangename manier.

Lies en Red Poppy werken voor jou om jouw juiste job/functie te vinden die het best bij jou past, ze blijven bij jou voor de volledige zoektocht.

Nogmaals super bedankt voor al je hulp en tijd.

Misschien kruisen onze wegen nog wel eens.

“we bouwden in een zeer korte tijd een zeer goede relatie van vertrouwen op!”

Seppe H.

Toen ik op zoek was naar een nieuwe job ben ik terechtgekomen bij Red Poppy via een vacature op de VDAB-website. Voorheen had ik nog nooit samengewerkt met een recruitkantoor en dacht ik , waarom niet?

Achteraf gezien was het een schot in de roos! Na een plezante en aangename videomeeting had Lies een beeld van mijn profiel en kon ik snel op gesprek gaan.

Ik apprecieer enorm de manier waarop Lies mijn aanbeveling gesteund heeft, ze was ook steeds bereikbaar voor verdere info. Ik ben terechtgekomen in een bedrijf dat aansluit bij mijn mindset en in een functie die voor mij next level is.

Twee speerpunten die voor mij echt van belang waren, ik ben Lies dan ook dankbaar voor het juist inschatten van mijn profiel. Vol enthousiasme ga ik mijn nieuwe uitdaging tegemoet!

"Het was meteen een schot in de roos"

Boris | Junior Accountant

Ik vond het gesprek met Lies een zeer aangenaam gesprek. Zij hanteert een vlotte, duidelijke, open communicatiestijl. Stelde de juiste vragen en luisterde naar mijn antwoorden. En er werd echt dieper ingegaan op de vragen. Het gesprek bleef niet op de oppervlakte (hetgeen ik bij andere jobbureau's wel regelmatig ervaar). Ik had niet het gevoel een nummer of een nieuwe CV voor jullie database te zijn.

"Ik had niet het gevoel een nummer of nieuw CV voor de database te zijn."

Kathy E. | Marketingdirector

“Met Red Poppy hebben wij een hands on relatie opgebouwd. Er wordt reactief en positief gewerkt in alle transparantie. Het is een meerwaarde voor ons bureau om met Red Poppy samen te werken.”

'Het is een meerwaarde voor ons bureau om met Red Poppy samen te werken'

Maarten T. | Zaakvoerder Tides

Dag Lies,

Langs deze weg wil ik je nog eens hartelijk danken voor het aangename gesprek van deze morgen. Ik heb nogal wat contacten/interviews gehad met selectiekantoren maar bij jou springt de persoonlijke en menselijke aanpak daar helemaal uit. Je kan de persoon die je interviewt zeer goed inschatten en stelt deze centraal, wat vele zoniet alle andere kantoren niet doen. Ik wens je daarom veel succes in je eigen bedrijf, het komt zeker goed en je krijgt alvast een prima score aan de kant van de werkzoekenden.

Met vriendelijke groet,

Bij jou sprint de persoonlijke en menselijke aanpak er helemaal uit

Kathleen H. | Werkzoekend