Meet the team | RED POPPY
werving van bedienden met zorg en aandacht voor alle partijen
Ik heb dit bericht gelezen
MEET US

Meet the team

Lies en Delphine aan bureau

Ontstaan...

Na een dertienjarige carrière als recruiter en acquisition specialist, bundelde Lies in 2022 de krachten met Delphine en richtten zij samen Red Poppy op. Red Poppy is hét selectiekantoor bij uitstek voor kwalitatief vast werk voor bedienden en voert toegewijde searches uit voor ondernemingen op zoek naar een nieuwe collega om het team te versterken.

Red Poppy wil uitblinken in een persoonlijke en kwalitatieve aanpak van recruitment, zowel voor de klant als voor de sollicitant. Red Poppy recruteert en selecteert op basis van talenten en sterktes en koppelt sollicitanten aan het bedrijf waar die talenten en sterktes het best tot hun recht komen.

Het kantoor kreeg de doopnaam Red Poppy met een knipoog naar het bloeiende ondernemerschap in Vlaanderen. Red Poppy werd ook gekozen omdat de klaproos of 'poppy' een bloem is die rijkelijk bloeit, ook op de meest onmogelijke plaatsen. Onze missie is duidelijk: wij willen kandidaten en bedrijven in West- en Oost-Vlaanderen laten bloeien en zorgen voor een prachtige professionele toekomst door telkens opnieuw het onderste uit de kan te halen om talenten te matchen met de juiste popping professional opportunities.

Onze focus WS

Onze focus

Met Red Poppy willen wij het verschil maken. Bedrijven krijgen dagelijks tientallen kantoren aan de lijn die telkens hetzelfde beloven. Wij beloven niet, wij doen! Recruitment via professionele kanalen, diepgaande screenings en referentiechecks. Wij grijpen elke tool aan om ervoor te zorgen dat ondernemingen de juiste kandidaat voorgesteld krijgen.
Maar ook voor elke werkzoekende of geïnteresseerde om een nieuwe professionele uitdaging aan te gaan, gaan wij the extra mile. Het gaat ons echt om kwaliteit en niet kwantiteit. Door professionele recruitmentpartners in te zetten voor de juiste personen bereiken wij ons doel.

Zie je door het bos de bomen niet meer op de arbeidsmarkt? Dan brengen wij voor jou structuur. Aarzel dus niet om Lies of Delphine te contacteren!

Meet the team

Lies Therssen

Lies Therssen

Zaakvoerder | Business Unit: MARKETING en LOGISTIEK
Nova Wychuyse

Nova Wychuyse

Business Unit: SALES en OFFICE
Delphine Decock

Delphine Decock

Zaakvoerder | Finance & Administration

Tevreden werkgevers en werknemers

Na mijn profiel openbaar te zetten, werd ik onmiddellijk gecontacteerd door Lies van Red Poppy. Na een zeer aangenaam gesprek kwam Lies al met verschillende ideeën in vacatures om mij kandidaat te stellen die goed passen bij mijn profiel. Het bleef niet enkel bij het vinden van de juiste vacatures, maar ook een super goede opvolging. Er werd altijd gevraagd hoe het ging en hoe je je er bij voelde. Je kan 100% eerlijk zijn en als iets niet goed was, dan werd je er ook niet verder in gepuched. We bouwden in een zeer korte tijd een zeer goede relatie van vertrouwen op. Dit was ook een duidelijk geval bij de HR van alle bedrijven waar ik op gesprek ging, iedereen kende Lies op dezelfde en aangename manier.

Lies en Red Poppy werken voor jou om jouw juiste job/functie te vinden die het best bij jou past, ze blijven bij jou voor de volledige zoektocht.

Nogmaals super bedankt voor al je hulp en tijd.

Misschien kruisen onze wegen nog wel eens.

“we bouwden in een zeer korte tijd een zeer goede relatie van vertrouwen op!”

Seppe H.

Toen ik op zoek was naar een nieuwe job ben ik terechtgekomen bij Red Poppy via een vacature op de VDAB-website. Voorheen had ik nog nooit samengewerkt met een recruitkantoor en dacht ik , waarom niet?

Achteraf gezien was het een schot in de roos! Na een plezante en aangename videomeeting had Lies een beeld van mijn profiel en kon ik snel op gesprek gaan.

Ik apprecieer enorm de manier waarop Lies mijn aanbeveling gesteund heeft, ze was ook steeds bereikbaar voor verdere info. Ik ben terechtgekomen in een bedrijf dat aansluit bij mijn mindset en in een functie die voor mij next level is.

Twee speerpunten die voor mij echt van belang waren, ik ben Lies dan ook dankbaar voor het juist inschatten van mijn profiel. Vol enthousiasme ga ik mijn nieuwe uitdaging tegemoet!

"Het was meteen een schot in de roos"

Boris | Junior Accountant

Ik vond het gesprek met Lies een zeer aangenaam gesprek. Zij hanteert een vlotte, duidelijke, open communicatiestijl. Stelde de juiste vragen en luisterde naar mijn antwoorden. En er werd echt dieper ingegaan op de vragen. Het gesprek bleef niet op de oppervlakte (hetgeen ik bij andere jobbureau's wel regelmatig ervaar). Ik had niet het gevoel een nummer of een nieuwe CV voor jullie database te zijn.

"Ik had niet het gevoel een nummer of nieuw CV voor de database te zijn."

Kathy E. | Marketingdirector

“Met Red Poppy hebben wij een hands on relatie opgebouwd. Er wordt reactief en positief gewerkt in alle transparantie. Het is een meerwaarde voor ons bureau om met Red Poppy samen te werken.”

'Het is een meerwaarde voor ons bureau om met Red Poppy samen te werken'

Maarten T. | Zaakvoerder Tides

Dag Lies,

Langs deze weg wil ik je nog eens hartelijk danken voor het aangename gesprek van deze morgen. Ik heb nogal wat contacten/interviews gehad met selectiekantoren maar bij jou springt de persoonlijke en menselijke aanpak daar helemaal uit. Je kan de persoon die je interviewt zeer goed inschatten en stelt deze centraal, wat vele zoniet alle andere kantoren niet doen. Ik wens je daarom veel succes in je eigen bedrijf, het komt zeker goed en je krijgt alvast een prima score aan de kant van de werkzoekenden.

Met vriendelijke groet,

Bij jou sprint de persoonlijke en menselijke aanpak er helemaal uit

Kathleen H. | Werkzoekend