Visie & missie | RED POPPY
Welkom bij Red Poppy - let's have a coffee
Ik heb dit bericht gelezen
Red Poppy

Visie & missie

VISIE
To Be A ...

ONE STOP SHOP: we streven naar een complete dienstverlening door voortdurende kennisontwikkeling en -deling, met een uitbrieding van het aanbod aan dienst.
SUSTAINABLE PARTNER: bouwen aan duurzame relaties met kandidaten en klanten, waarbij we streven naar langdurige strategische partnerships die een blijvende impact hebben.
REAL: authenticiteit en transparantie - geen valse beloftes, heldere communicatie en betrokkenheid naar en met alle partijen.
AROUND: Regionale aanwezigheid versterken, bereikbaarheid voor kandidaat en klant, met focus op het uitbreiden van ons werkgebied en ons team.

MISSIE
We Are ...

HUMAN: we benaderen iedere interactie met integriteit en authenticiteit, altijd persoonlijk en toegankelijk.
PASSIONATE EXPERTS: als team zijn we gedreven om onszelf te overtreffen met een diepgewortelde passie voor onze job. Expertise op basis van ervaring en opleiding.
AMBASSADORS: Wij zijn ambassadeur voor onze klanten, we vertegenwoordigen elke partner met toewijding en overtuigend enthousiasme.
ENABLERS: we zijn de katalysator in het creëren van groei, door steeds de juiste mensen op de juiste positie te plaatsen.
REDPOPPY 36

we strive for sustainable partnerships and want to be the 'go to' recruitmentpartner in the area