Testimonials | RED POPPY
werving van bedienden met zorg en aandacht voor alle partijen
Ik heb dit bericht gelezen

Testimonials

Na vele teleurstellende ervaringen met externe HR-kantoren, zorgde Red Poppy onmiddellijk voor een ommekeer van 180 graden.

De combinatie van toewijding en initiatief zorgt voor een efficiënte matching tussen job en kandidaat.

De grote transparantie genereert vertrouwen bij alle partijen en maakt van Red Poppy een sleutelfiguur in de zoektocht naar een nieuwe functie of een nieuwe medewerker.

Red Poppy is sowieso de eerste stap in de goede richting!


Griet | Jr. Trader

Seppe
We bouwden in zeer korte tijd een zeer goede relatie van vertrouwen op

Na mijn profiel openbaar te zetten, werd ik onmiddellijk gecontacteerd door Lies van Red Poppy. Na een zeer aangenaam gesprek kwam Lies al met verschillende ideeën in vacatures om mij kandidaat te stellen die goed passen bij mijn profiel. Het bleef niet enkel bij het vinden van de juiste vacatures, maar ook een super goede opvolging. Er werd altijd gevraagd hoe het ging en hoe je je er bij voelde. Je kan 100% eerlijk zijn en als iets niet goed was, dan werd je er ook niet verder in gepushed. We bouwden in een zeer korte tijd een zeer goede relatie van vertrouwen op. Dit was ook een duidelijk geval bij de HR van alle bedrijven waar ik op gesprek ging, iedereen kende Lies op dezelfde en aangename manier.

Lies en Red Poppy werken voor jou om jouw juiste job/functie te vinden die het best bij jou past, ze blijven bij jou voor de volledige zoektocht.

Nogmaals super bedankt voor al je hulp en tijd.

Misschien kruisen onze wegen nog wel eens.

“we bouwden in een zeer korte tijd een zeer goede relatie van vertrouwen op!”

Seppe H.

Boris
Het was meteen een schot in de roos

Toen ik op zoek was naar een nieuwe job ben ik terechtgekomen bij Red Poppy via een vacature op de VDAB-website. Voorheen had ik nog nooit samengewerkt met een recruitkantoor en dacht ik , waarom niet?

Achteraf gezien was het een schot in de roos! Na een plezante en aangename videomeeting had Lies een beeld van mijn profiel en kon ik snel op gesprek gaan.

Ik apprecieer enorm de manier waarop Lies mijn aanbeveling gesteund heeft, ze was ook steeds bereikbaar voor verdere info. Ik ben terechtgekomen in een bedrijf dat aansluit bij mijn mindset en in een functie die voor mij next level is.

Twee speerpunten die voor mij echt van belang waren, ik ben Lies dan ook dankbaar voor het juist inschatten van mijn profiel. Vol enthousiasme ga ik mijn nieuwe uitdaging tegemoet!

"Het was meteen een schot in de roos"

Boris | Junior Accountant

Ik vond het gesprek met Lies een zeer aangenaam gesprek. Zij hanteert een vlotte, duidelijke, open communicatiestijl. Stelde de juiste vragen en luisterde naar mijn antwoorden. En er werd echt dieper ingegaan op de vragen. Het gesprek bleef niet op de oppervlakte (hetgeen ik bij andere jobbureau's wel regelmatig ervaar). Ik had niet het gevoel een nummer of een nieuwe CV voor jullie database te zijn.

"Ik had niet het gevoel een nummer of nieuw CV voor de database te zijn."

Kathy E. | Marketingdirector

“Met Red Poppy hebben wij een hands on relatie opgebouwd. Er wordt reactief en positief gewerkt in alle transparantie. Het is een meerwaarde voor ons bureau om met Red Poppy samen te werken.”

'Het is een meerwaarde voor ons bureau om met Red Poppy samen te werken'

Maarten T. | Zaakvoerder Tides

Dag Lies,

Langs deze weg wil ik je nog eens hartelijk danken voor het aangename gesprek van deze morgen. Ik heb nogal wat contacten/interviews gehad met selectiekantoren maar bij jou springt de persoonlijke en menselijke aanpak daar helemaal uit. Je kan de persoon die je interviewt zeer goed inschatten en stelt deze centraal, wat vele zoniet alle andere kantoren niet doen. Ik wens je daarom veel succes in je eigen bedrijf, het komt zeker goed en je krijgt alvast een prima score aan de kant van de werkzoekenden.

Met vriendelijke groet,

Bij jou springt de persoonlijke en menselijke aanpak er helemaal uit

Kathleen H. | Werkzoekend